Miel La Cuptor Cu Cartofi Noi, Usturoi Si Rozmarin.
articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
primavara e vremea mieilor. poti face friptura de miel tot anul dar parca niciodata nu e asa de gustoasa ca primvara.
e simplu. intai faci o marinata din 4-5 catei de usturoi, 3-4 ramurele de rozmarin (numai frunzele fara tulpini), ulei de masline, sare , piper, zeama de la o lamaie si un pahar de vin alb in mojar sau la robot.
cu chestia asta ungi carnea de miel si il lasi sa stea intr-o punga cu fermoar timp de o ora, la frigider.
intr-o cocota arunci 2-3 cartofi noi de persoana, 3-4 catei de usturoi de persoana, carnea de miel si lamaia pe care ai stors-o la marinata. dupa 35 de minute arata asa:
dupa 50 de minute arata asa:
nimic n-ar fi mai bun decat un merlot cinstit alaturi.