contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Miel Cu Garnitura De Orez Alb

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga











Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor, vedeti aici: http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/2012/06/friptura-de-miel.html
orezul:
1 cana de orez
3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata
cativa catei de usturoi
vegeta
patrunjel verde
1/3 pachet unt
ulei de masline
piper
curry
boia
Mod de preparare:
Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam(sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez. Se caleste o ceapa alba tocata marunt in ulei de masline si 1/3 pachet de unt, sea adauga apoi orezul si se caleste si acesta. Punem 3 cani jumate de supa strecurata, vegeta dupa gust si dam la cuptor. Cand e aproape gata si orezul scazut gustam de sare si inchidem focul. Se serveste cu patrunjel proaspat si orice fel de carne. Daca vreti ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de lamaie in timp de fierbe.