Mici Trucuri în Servirea Bucatelor
articol scris de adellaida blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este bine să ştii că feliile de pâine şi brioşele trebuie tăiate în bucăţi mai mici înainte de a le unge cu ceva sau a le mânca. Biscuiţii mici însă nu trebuie rupţi.v * Când mănânci şuncă: dacă felia de şuncă are ceva mai multă grăsime, atunci te ajuţi de cuţit şi furculiţă, pentru a o mânca. Dacă şunca nu are grăsime, este mai simplu - o rulezi cu furculiţa şi o mănânci cu mâna.
* Cum foloseşti cuţitul de unt: ungi felia de pâine cu unt, în farfurie sau deasupra acesteia. Aşezi apoi cuţitul de unt în partea dreaptă, având grijă să fie curat - şterge-l de felia de pâine, înainte de a-l pune pe masă.
* Peştele se dezgheaţă mai repede dacă îl ţinem în apă rece cu sare * Când scoatem păstrăvul de la congelator, gustul lui va fi mai bun dacă-l decongelăm treptat, în frigider, decât lăsat la temperatura camerei * Peştele se curăţă mult mai uşor de solzi dacă se ţine înainte, timp de 10 minute, într-un vas cu apă caldă. * La o masă festivă, icrele vor fi mai şic servite pe felii de lămâie sau chiar în coşuleţe făcute din jumătăţi de lămâie din care s-a scos miezul.
Timpul.md