Mic Dejun/platou Aperitiv
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
By http://retetegg.blogspot.com/
Azi va prezint o idee noua pt un mic dejun gustos sau pt decorarea unui platou cu aperitive.
Pe platou se pot pune oricate feluri de branzeturi, mezeluri si legume doriti, important este sa va placa si sa le degustati cu maree pofta!
Eu am folosit:
Azi va prezint o idee noua pt un mic dejun gustos sau pt decorarea unui platou cu aperitive.
Pe platou se pot pune oricate feluri de branzeturi, mezeluri si legume doriti, important este sa va placa si sa le degustati cu maree pofta!
Eu am folosit:
- salata verde, rosii, branza, sunca de Praga, masline, ardei rosu, castravete, icre.
Am spalat bine legumele.
Am asezat pe un platou frunzele de salata verde creata.
Cu ajutorul unui set de bucatarie pt decoratiuni am taiat rosia in zig zag pe mijloc si castravetele spirala. Pt rosie merge folosit si un cutit si taiata usor.
Le-am pus pe platou, am asezat icre pe felii mici de ardei, masline, felii de branza si sunca.
Am pus pe rosii un varf de lingurita de ierburi de Provence. Le puteti inlocui si cu oregano sau busuioc.
Eu am servit platoul pt micul dejun, alaturi de o cafelutza :).
Este ok sa-l servim si ca aperitiv la o masa mai mare, cu mai multi invitati (dar marite cantitatile).
Pofta buna si weekend placut!