contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mese De Sarbatori

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
          Iata ca se fac imediat 3 ani de cand nu am mai postat nicio reteta pe blog. Shame on me! N-am patit nimic, sunt bine, sanatoasa, copilasii au crescut, de gatit am tot gatit, dar am lasat blogul deoparte, cativa ani... Dar ma uitam pe lista mea de bloguri si am observat ca multe posesoare de bloguri, la fel ca si mine, nu au mai postat de multa vreme. Care sa fie motivul? Ei, fiecare si le stie pe ale lui. Va pup, fetelor, pe toate! :))
       Postarea asta, de revenire, e asa, de incalzeala, nu contine o reteta, ci doar poze. De fapt, vreau sa verific daca mai stiu sa postez.:)))) Deci, cateva poze de la mesele festive din ultimele zile. Mese care mi-au adus cateva kg in plus- stiam ca asa o sa se  intample, dar am si planuri legate de o dieta pe 2016 :).
         Auci, se vede ca mi-a scazut si priceperea si dexteritatea. Poza de sus e de la ziua lui Aris, a facut 5 anisori. Platou cu aperitive reci.

     Poza facuta tot cu telefonul, calitate indoilenica, sorry.

   Asta e de la ziua soacrei. Avem chiftelute de pui cu sos de maioneza, snitele, oua scotiene, ciupercute cu maioneza, ardei umpluti cu branza.

     Aceasta e de la ziua lui Rai, am avut muffinsi sarati, placintele cu branza si spanac, tabouleh, rulouri umplute cu salata boeuf. Felul principal nu l-am pozat.
Poza facuta din pozitia catarata pe scaun, da. :) Tot de ziua lui baietica, serbata cu bunicii.
   Cam asta fu postarea de warm-up! Va pup!