Mere Umplute Cu Portocale, Fistic Si Migdale
articol scris de Tunde blog dr-tunde-pantea.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 10 mere
- 50 g fistic
- 2 linguri de migdale
- o portocala
- scortisoare
- o lingurita de miere de albine
Merele se curata, se taie in jumatate, se scot samburii si cu ajutorul unei lingurite scobim din miezul merelor cat sa facem loc pt umplutura ...
miezul scobit se pune intr-o tava ... se tapeteaza o tava cu hartie de copt ... se aseaza merele scobite pe tava ...
intre timp miezul de mere se amesteca cu o lingurita de miere de albine, un pic de scortisoare (fiecare dupa gust), si se adauga peste portocala curatata si taiata cuburi, fisticul si migdalele tocate ... se amesteca bine ...
merele scobite se umple cu aceasta umplutura si se pune la cuptor 25 minute..
Este un desert usor, simplu de facut si foarte gustos, reteta este conceputa pt zilele de vitamine (Rinas 90) si ingredientele corespund la o portie de 2 persoane pt pranz si cina.
Pofta buna!