Meniul Saptamanii 31 Mai - 4 Iunie
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru ca am observat ca multa lume este interesata de aceasta tema, am decis sa reiau sectiunea meniului saptamanii. De data asta intr-o versiune putin mai elaborata, astfel ca, in plus fata de retete o sa va pun la dispozitie si o lista de cumparaturi.
Foarte important la lista de cumparaturi este faptul ca ea contine toate ingredientele necesare! Ea se poate modifica dupa camara fiecarei bucatarii: verificati cata pasta de tomate mai aveti, daca mai aveti usturoi sau otet. De asemenea cu aceasta ocazie puteti si verifica ingredientele necesare dar care sunt pe terminate.
Sub fiecare postare aveti optiunea Share si daca apasati butonul portocaliu puteti si printa lista de cumparaturi.
Despre principiile de baza ale Meniului Saptamanii puteti citi aici.
Foarte important la lista de cumparaturi este faptul ca ea contine toate ingredientele necesare! Ea se poate modifica dupa camara fiecarei bucatarii: verificati cata pasta de tomate mai aveti, daca mai aveti usturoi sau otet. De asemenea cu aceasta ocazie puteti si verifica ingredientele necesare dar care sunt pe terminate.
Sub fiecare postare aveti optiunea Share si daca apasati butonul portocaliu puteti si printa lista de cumparaturi.
Despre principiile de baza ale Meniului Saptamanii puteti citi aici.
Luni - Supa-crema de legume cu crutoane de mamaliga si rozmarin
Marti - Ghiveci national
Miercuri - Tocana ungureasca cu carne de porc
Joi - Pui cu susan
Vineri - Sote de mazare cu pui
Sambata - Pui in vin
Duminica - Friptura de porc cu sos de ciuperci cu cardamon
Desert - Desert cu mere
Mic-dejun - Tartine cu omleta si verdeata
Lista de cumparaturi
Lactate
smantana
lapte
unt
Conserve
rosii
pasta de tomate
Legume & fructe
ciuperci champignon
1 kg ceapa
usturoi
1 ardei gras
ceapa verde
1 kg mere
1 lamaie
cartofi
morcovi
telina
praz
rosii
Congelate
fasole verde
conopida
mazare
Carne
carne de porc (muschi)
carne de porc (pentru gulas sau spata)
carnati afumati
carne de pui (aripi & pulpe)
3 x piept de pui (sau pulpe dezosate)
Condimente
sare
piper
boia
usturoi pudra
cardamon
scortisoara
ghimbir
rozmarin
patrunjel
marar
Altele
faina
faina de malai
oua
salam iute
sos chilli
sos de soia
zahar
zahar vanilat
ulei
otet
vin alb
susan
paste din faina de orez
miere
smantana
lapte
unt
Conserve
rosii
pasta de tomate
Legume & fructe
ciuperci champignon
1 kg ceapa
usturoi
1 ardei gras
ceapa verde
1 kg mere
1 lamaie
cartofi
morcovi
telina
praz
rosii
Congelate
fasole verde
conopida
mazare
Carne
carne de porc (muschi)
carne de porc (pentru gulas sau spata)
carnati afumati
carne de pui (aripi & pulpe)
3 x piept de pui (sau pulpe dezosate)
Condimente
sare
piper
boia
usturoi pudra
cardamon
scortisoara
ghimbir
rozmarin
patrunjel
marar
Altele
faina
faina de malai
oua
salam iute
sos chilli
sos de soia
zahar
zahar vanilat
ulei
otet
vin alb
susan
paste din faina de orez
miere