Meniul De Ziua Iubitului Meu
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cu cîteva zile în urma, mi-am sarbatorit sotul. La multi ani, baby! XO
Am cinstit cu Marc de Champagne, cumparat din curiozitate.
O tarie cu parfum de struguri, mai aromata decît o grappa de exemplu. Buna.
Chiar ma gîndeam ca ar trebui sa caut o crema cu marc de champagne, pentru praline din ciocolata alba.
Ca aperitive am servit zucchini grilati si ciuperci grilate, preparate separat.
Ambele puse la "înmuiat" ulei de masline cald aromatizat cu usturoi,
busuioc(zucchini), si oregano(ciupercile) si Gambas al ajillo.
Piesa de rezistenta a fost cîte o prepelita cu cartofi sarladaise.
La desert am servit Zuppa Inglese a la Maya.
Un decliciu parfumat... explozie de arome!
Am încheiat cu un Chianti în ambienta candelata =))
O duminica frumoasa!