Meniul De Revelion 2009
Sursa Meniul de Revelion 2009
articol scris de liana10 blog pemasadinbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Made by Liana
Meniul meu de Revelion 2009!
Am respectat traditia cu boabele de Revelion, cate boabe mananci, atatia bani vei avea in anul viitor. Si cu pestele...sa inoti lin printre probleme, sa fii usor si sanatos.
Aperitive: tartine cu icre negre si rosii si tartine cu somon afumat
Am curatat feliile de paine de coaja, le-am uns cu margarina, am presat o forma pt.fursecuri inima si una rotunda pe tartine si am pus icrele.
Cu somonul fume a fost usor, am mai pus o feliuta de lamaie deasupra.
Tartine cu pate de ton simplu si cu pate de ton cu chili Rio mare,Voulez-vous pate avec moi?-asta-i reclama!!!
(primele doua randuri din stanga), apoi tartine cu pateu de gasca de la Antefrig
Salata de curcan in cosulete de paine prajita
Salata de curcan (piept de curcan) cu mazare BOABE!!!, castraveti murati, morcovi, cartofi, telina, pastarnac- legumele au fost fierte si taiate cubulete.
Am vazut pe Petit Chef o salata in cosulet de paine, asa ca am facut si eu cosulete de paine, astfel: am uns cu margarina doua forme de savarine(atat am doar, dar le-am folosit de 4x) am taiat doua felii de paine in x, le-am pus cu varful in sus, le-am uns si pe ele cu margarina si le-am dat la cuptor.
Dupa ce s-au racit, am pus salata in ele si le-am mancat cu totul!
Ciorba de fasole cu ciolan afumat- e devenita traditie deja, fara ea nu se poate!!
Cotlet de porc marinat la cuptor cu cartofi taranesti (vegeta, boia,cimbru)
Tort de ciocolata ceas cu decoratii din martipan.