Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Marea provocare ce incepe saptamana viitoare consta in faptul ca va trebui sa ma organizez sa gatesc atat de post (in special pentru mine) cat si de dulce – pentru restul familionului. Pentru inceput m-am gandit sa adaug pur si simplu la felurile mele cate un gratar sau o pulpa fiarta ori poate fac o friptura la cuptor care sa ajunga doua – trei zile si care poate fi si versatila. Sincer ma simt putintel panicata, este prima data cand ma inham la asa ceva, n-am mai tinut un post mai lung cap coada de patru ani, de cand i-am avut pe cei doi nazdravani, inainte nu era complicat, imi faceam pentru mine si atat. Si eram mai putin preocupata de valoarea nutritiva a mancarii cat de cat de gustoasa este. Am planificate si cateva feluri noi de mancare de post pe care nu le-am mai incercat, sper sa fac descoperiri surprinzatoare si mai ales delicioase. In principiu insa ma bazez tot pe felurile pe care le cunosc, imi solicita mai putina concentrare cand gatesc si ma fereste de surprize neplacute atunci cand – se mai intampla, noul fel testat nu-mi intra deloc in gratii. Clar cand sunt intr-o pasa buna, ma pun pe gatit cate o noutate fara sa sovai, oricum pentru mine asta este una din placerile vietii. Iar cand descopar si cate o retete delicioasa cu acest prilej, sunt de-a dreptul extaziata. Astfel, pentru saptamana asta, m-am gandit asa:
Si o veste buna: dupa o scurta pauza, a revenit si Irina cu al ei link party saptamanal de meniuri. Ma gasiti pe acolo, alaturi de alte fete cu meniurile lor inspirate.