Meniu Pentru Sarbatorile De Iarna (craciun,revelion Si Sf. Ion)
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Si incepem :
- friptura de porc
asezonata cu carnati afumati facuti in casa
- friptura de curcan
- muraturile si moarea aferenta acestor fripturi
- sarmalute in foi de varza murata
cu un pic de afumatura printre ele
- racituri (piftie de curcan )
- salata de cascaval cu oua si usturoi
- oua umplute cu pate de ficat de curcan, facut in casa
- pastrav la gratar
- paine de secara
- bors de curcan cu taitei de casa
- cirnati in aluat de pizza
- cozonac moldo-ardelenesc
- prajiturele pentru Mos Craciun
- saratele
- un tort pe baza de ciocolata si visine in genul acestuia
si as mai face niste cornulete fragede umplute cu magiun si nuca.Pentru astea nu am poze, nici nu mai tin minte de cind nu am facut dar cu siguranta le voi poza anul acesta .
Daca o sa ma mai gindesc la ceva, acel ceva va fi bonus pe linga toate aceste bunatati.
Le doresc spor tuturor gospodinelor , harnicutelor care vor face multe, multe bunatati !