Meniu Pentru Săptămâna Albă
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Cam cu intarziere...
In asteptarea primaverii am schimbat si fundalul blogului; mi-e asa dor de copacii in floare! Din pacate, in ultima vreme am avut parte de ninsori si ploi. Si vant... Brr!
Anul acesta mi-am putut serba ziua de nastere in Saptamana alba, asa ca m-am axat pe branza, oua, peste; si pe verzaciuni :D
Am pregatit niste oua umplute; umplutura a fost simpla, cu galbenus, maioneza, zeama de lamaie si un strop de mustar.

Am mai pregatit niste ciupercute umplute, cu mult cascaval;

Bilute de mozzarela, pe scobitori, cu rosii cherry, stropite cu putin ulei si presarate cu busuioc (uscat, de data asta) si putin piper; icre pe felii de castravete

Vorbeam de verzaciuni... am pregatit si o salata greceasca, dar si niste paste cu ton si porumb, pe care nu le-am mai fotografiat

Ca fel principal am papat peste, preparat simplu: prajit, cu mujdei si mamaliguta. Si ca desert, un tort cu crema de iaurt
