Meniu Festiv De 8 Martie
Sursa Meniu festiv de 8 Martie
articol scris de vavynutz blog bucatarsubacoperire.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acesta este meniul de sarbatoare prin care celebrez Luna Femeilor si cu care particip la concursul “KitchenAid de Martisor”
Incepem cu un cheesecake sarat cu un blat crocant cu parmezan si nuci, compozitie cremoasa cu branza de capra si branza cu mucegai albastru, decorat din abundenta cu rosii cherry dulci-acrisoare.
Continuam cu o supa cremoasa si aromata de fenicul si somon, servita calda si in tihna.
Dupa o supa dulce ne uimim papilele gustative cu un piept de rata crocant si condimentat, cu sos de afine.
Langa rata se umfla in pene un sufleu delicat de brocoli. Va recomand sa alaturati de asemenea un pahar de vin rosu, sec.
Mancati toate acestea in portii mici, pastrand astfel loc pentru desert: un flan minunat cu doua feluri de ciocolata.
Dupa asa o masa copioasa nu ne mai ramane decat sa ciocnim un pahar de sampanie. Tchin Tchin!