Meniu De Week-end De Noiembrie
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Week-end friguros si cu mancare la cazan.Dupa ce ani de zile sotul meu nu prea a mancat supe,ciorbe decat destul de rar si mai ales iarna ,orez la fel, acuma a facut o pasiune pentru ele.Asa ca nu mai prididesc la fierturi si orez.
Am inceput cu o supa de spinari de pui fericit ,cu taietei ,fericire ca i s-a transmis si lui Dinu .Asta a fost de bine.
Apoi un wok plin cu orez prajit , cu legumele ce le aveam prin frigiderSi cum noi nu tinem tot postul ,am pus-o si de-o friptura de pulpe si piept de pui ,in sos hoisin ,picanta!!
Aveam o jumatate de dovleac,mai mic in frigider,pe care tot il mutam de colo colo,cu gandul la o placinta . Dar mi s-a parut ca era prea putin pentru placinta,asa ca pana la urma am zis sa incerc sa fac chec cu dovleac pentru ca nu mai facusem pana acum.Si ce a iesit, noua ne-a placut : pufos si aromat .