Meniu De Week-end De Decembrie ,cam Colesterolic(meniul,nu Weekend-ul)
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cum a venit frigul iernii,am inceput cu meniuri mai consistente decat era necesar ,dar nu mai mancasem de foarta multa vreme creier,asa ca, vazut,placut,cumparat si executat.
Dimineata am inceput-o cu omleta japoneza,pentru care am facut o adevarata slabiciune,cu ceapa verde,masline ,servita cu salata verde,wasabi si paine prajita.
Mi-am adus aminte de reteta de creier macelaresc (nu stiam pe vremea aia ca se cheama asa ) pe care o facea mama.Iubitorii de creier de porc stiu despre ce vorbesc.
Brocoli fiert la abur cu maioneza de mustar si usturoi.
Si ca sa fie si ceva de post ,nu-i asa,am facut mininegresele mele,tare bune,cu glazura de ciocolata alba colorata cu putin colorant galben.