Meniu De Sarbatoare
Sursa Meniu de Sarbatoare
articol scris de furnicuti blog furnicuti.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa cum ati vazut de zilele trecute, am raspuns provocarii lansate de Laura Laurentiu, iar acesta este meniul de sarbatoare prin care celebrez Luna Femeilor si cu care particip la concursul "KitchenAid de Martisor".
Pentru ca bucataria franceza ne-a cucerit iremediabil, am ales sa pregatesc un meniu inspirat de experientele culinare pe care le-am avut aceasta tara superba :)
Astfel, am inceput masa festiva cu o supa de dovleac si nuca, cremoasa si aromata.
Felul principal a fost compus dintr-o friptura de iepure cu sos de mustar, alaturi de un sos de ceapa si rosii coapte cu capac de pesmet.
Felul principal a fost compus dintr-o friptura de iepure cu sos de mustar, alaturi de un sos de ceapa si rosii coapte cu capac de pesmet.
Dupa un asa festin, desertul trebuia sa fie usor, asa ca verrinele foret noir s-au potrivit de minune.