Meniu De Sambata, Fel Principal, Mancare De Buruieni
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Pe care am facut-o foarte de regim pana la punctul la care un anume domn Radu m-a corupt.
Toata tarasenia a inceput chiar de la inceputul zilei, cand dumnealui m-a bombardat cu poze care mai de care de mi s-a deschis valva acidului clorhidric din stomac si, ca orice om care nu se respecta, frigiderul fluiera a paguba. Insa nu ducea lipsa de niste slaninuta buna (v-am mai zis eu de ea). Si de ceapa rosie. Si se gasi si o felie de pita veche, deci midnight snack cau care am inceput ziua in tromba:
Cum nu se poate nicio masa fara zama, am reconditionat si remaiat o radauteana cam deasa, dandu-i in cap si cu un cartof care isi facea veacul de singuratate prin camara. Deci am dezraudatenit o radauteana din care am testat un blid.
Initial am vrut sa fac ciulama, dupa care mazare, dupa care am realizat ca e sambata si nu m-am tampit sa ma calc pe cap la cumparaciuni asa ca am scotocit si am golit congelatorul de cele adunate din primavara, stevie, leurda, urzici.
Ca orice mancare facuta in pazele publicitare, intre un gat de bere, o tura de aspirat fulgi de papagali si cateva drumuri cu cainele pe teritoriu neutru, a avut parte si de influente nefaste. Ca asa se intampla cand te dai pe net, mai vine unu’ cu un Arici, altul povesteste de mistreti si cefe si oricat am incercat eu sa o ard sanatos si detoxifiant, nu am rezistat.
Nu am avut materie prima sa iasa Arici ca al lui Radu, da’ niste tepi tot au iesit.
Am trantit si o mamaliga cam prea pripita, dar ma pripisem si eu si o sa ziceti ca am uitat sa va spun ce facui cu buruienile. Pai dupa ce le-am lasat sa se inmoaie peste o ceapa calita, am pus o cutie de rosii felii pe deasupra, am mai lasat sa fiarba impreuna, am condimentat doar cu sare si spre final am batut doua oua si le-am amestecat in chestia asta. Dupa ce am stins focul am pus si o capatana tocata de usturoi si gata.
O sa ziceti ca nu arata cine stie ce.
Da, dar arbitrii
rororo