contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Menemen

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:
5 ouă
3 roşii
două cepe
un ardei gras
un ardei iute
sare şi piper
pătrunjel


MOD DE PREPARARE:
Toate legumele sunt spălate, curăţate şi tăiate mărişor. Se căleşte bine ceapa, se adaugă ardeiul gras şi cel iute, după ce se rumenesc se adaugă roşiile tăiate cuburi, se amestecă astfel încât să se formeze un sos gros. Se închide focul, se adaugă ouăle şi cu ajutorul unei linguri de lemn se amestecă uşor la suprafaţă. Se pune capacul tigăii şi se lasă 3 minute după care se adaugă pătrunjelul tocat.
Această omletă este mult mai gustoasă servită direct din tava unde a fost preparată, mâncată cu mâna, înmuind pâinea în ea.



Articol recomandat de bucatariaturceasca.blogspot.com