Melcisori Cu Mac
Sursa Melcisori cu mac
articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
- 400 gr. de aluat de foietaj;
- 5 linguri cu zahar;
- o lingura cu nuca de cocos;
- o lingura cu mac macinat;
- un pliculet de zahar cu scortisoara.
Decongelezi aluatul de foietaj la temperatura camerei. Presari doua linguri cu zahar peste aluat si treci cu sucitorul peste, ca sa adere la foietaj. Intorci aluatul pe partea cealalta si presari doua linguri cu zahar, nuca de cocos, macul si zaharul cu scortisoara.
Treci cu sucitorul peste, ca sa adere ingredientele la aluat, si incepi sa rulezi. Tai rondele groase de 1 cm cu ajutorul unui cutit bine ascutit.
Tavalesti rondele prin zahar
si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta unele de altele,
si dai la cuptor pentru 20 de minute, la foc potrivit.
Pofta buna!