Melci Sau Moristi Cu Pesto De Alune Si Patrunjel
articol scris de liana10 blog pemasadinbucatarie.blogspot.com
MADE BY JANET
O gustare langa o cana de ceai,sau pur si simplu o rontaiala,sant bune ori cum le-ai manca!Este ceva simplu si rapid de facut,mai ales daca ai aluatul si pesto pregatit de dinainte.
Ingrediente:
-Un pachet de aluat foietaj(eu l-am facut in casa)reteta,http://pemasadinbucatarie.blogspot.com/2011/02/strudel-cu-mere.html
-pesto de alune si patrunjel se poate si cu busuioc si migdale,dar eu asta aveam,reteta,http://pemasadinbucatarie.blogspot.com/2010/07/piept-de-pui-cu-alune-si-patrunjel.html
Mod de lucru:
Se intinde aluatul si se unge cu pesto.
se ruleaza,strans si se portioneaza cu un cutit bine ascutit,in portioare,late cam cat degetul.
Cat se lucreaza cu aluatul,se aprinde cuptorul si il lasam sa se incinga.Se pun melcisorii sau moristile in tava in care am presarat un pic de faina si se dau la cuptor,cam 20 de min.
si asta-i tot!Simplu ca buna ziua!
Author:JANET