Medalion De Pui
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Ingrediente
Mod de preparare
Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.
Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.
Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.
Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza(eu nu am avut rabdare sa-l las sa se raceasca)
SURSA