MazĂre Cu Pui
Sursa MAZĂRE CU PUI
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dacă nu știți ce să gătiți într-o zi, încercați mazărea. Iată rețeta:
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii – poza1:
- 500 gr de mazăre
- 4 pulpe dezosate
- 2 morcovi
- 2 cepe
- bulion, sare, ulei
Plan de lucru:
- punem cepele tocate mărunt la călit (poza 2). După ce își schimbă culoarea, adăugăm pulpele de pui (poza 3). Sărăm. Le lăsăm aproximativ 10 minute (poza 4), iar apoi adăugăm mazărea și morcovul (poza 5) și turnăm apă cât să acopere pâna la jumătate mazărea.
- când mazărea e aproape fiartă, punem 3-4 linguri de bulion (poza 6)
- mai lăsăm pe foc 5-10 minute până cand e fiartă mazarea. Poftă bună! (poza 7)
Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)