Mazare Cu Piept De Pui
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O mancare care se pregateste extrem de rapid si este si gustoasa. Una din preferatele mele.
Ingrediente
-400 grame mazare
-un piept de pui
-1 morcov
-o ceapa mica
-unt
-sare
-piper
-100 ml bulion
Ceapa se toaca marunt, morcovul se va pe razatoare. Se soteaza in putin unt si se adauga mazarea. Adaugam bulionul si 3-4 pahare de apa. Separat se prajeste in putin unt pieptul de pui taiat cubulete si se da de o parte. Mazarea se lasa la fiert 15-20 de minute dupa care se adauga cubuletele de piept de pui. Se mai lasa la fiert pana scade sosul.
Pofta buna!
Ingrediente
-400 grame mazare
-un piept de pui
-1 morcov
-o ceapa mica
-unt
-sare
-piper
-100 ml bulion
Ceapa se toaca marunt, morcovul se va pe razatoare. Se soteaza in putin unt si se adauga mazarea. Adaugam bulionul si 3-4 pahare de apa. Separat se prajeste in putin unt pieptul de pui taiat cubulete si se da de o parte. Mazarea se lasa la fiert 15-20 de minute dupa care se adauga cubuletele de piept de pui. Se mai lasa la fiert pana scade sosul.
Pofta buna!