Mazare Cu Morcovi Si Carne De Pui
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Vorba aia, daca-i ordin, cu placere.
Dar inainte sa va povestesc despre mazare, ma gandeam ieri la bucket ala cu pui, ce mi-ar placea sa am sau sa lucrez in ceva local de mancat la pranz in care sa pot da numai cretulisme din astea, de genul galetuselor cu pui (si sa moara bingo bongo daca nu as aduce mancarea la masa fix in galetuse de iaurt/smantana) sau carnat cu mustar si paine (ca la asta am poftit ieri).
Idei crete as mai avea de traznai, ar trebui sa gasesc si cantina potrivita
Despre mazare, va spun pe scurt, ca nu ma lasa magarul asta a ma lungesc. De altfel nu sunt multe de spus, destul de clasic, doar ca am pus mai multe bastonase de morcovi pentru ca imi plac conservele alea pentru copii mai ales, cu mazare si morcovei, de mor, asa ca daca a fost comanda de mazare cu pui, apai pui si morcovi.
Briefing:
- calit puiul, dat la o parte;
- pus ceapa si morcov;
- adaugat mazare si supa de pui;
- lasat la fiert;
- adaugat rosii tocate (am gasit la reducere unele italiene, surpriza, aveau si busuioc in ele, daca stiam luam mai multe);
- adaugat zahar, dres de sare, piper, pus ardei iute, fulgi;
- stins focul, adaugat marar.
Sper ca a fost destul de scurt.Nu s-a blocat inca. Chiar, de ce or scrie unii: adaugam marar verde. Exista si altfel? Sau, legume proaspete. Ma rog.
Asta e mazarea mea si ma mandresc cu ea (si daca as face pentru meniu de pranz i-as pune si o friganea, uite asa).
rororo