Mazトビe Cu Carne
Sursa Mazトビe cu carne
articol scris de Didona157 blog aromele.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Folosim orice fel de carne dorim; am avut de porc, proaspata, dar se poate folosi ナ殃 afumatト.
Prima etapト:
Calim uナ殪r o ceapト tトナatト mトビunt, in putin ulei, adaugトノ cubuleナ」ele de carne ナ殃 dupa ce s-au fトツut albe pe toate pトビナ」ile, turnトノ 1-2 cトハi de apト clocotita ナ殃 o lトピトノ sト fiarbト la foc mai domolit, pentru ca sa se facト carnea cテ「t mai fragedト.
Se fierbe cam 40 de minute, depinde cテ「t de tare este carnea, deci trebuie s-o verificトノ.
A doua etapト
-adトブgトノ ardei sau gogoナ歛ri tトナaナ」i mトビunt, mazトビea conservata sau congelatト, apoi mai fierbem 5 minute.
A treia etapト
- punem suc de roナ殃i sau bulion dizolvat in puナ」inト apト calda, o lingura de fトナnト dizolvata in puナ」inト apト rece.
-potrivim gustul de sare, piper, punem ナ殃 1-2 de linguriナ」ト de zahトビ, o lingurト de mトビar, cテ「teva boabe de enibahar. Se mai fieb toate 5 minute.
La final, presトビトノ mトビar tocat.
Dacト folosim mazトビe proaspトフト, o punem テョn carne dupa ce aceasta a fiert 30 de minute si se fierb テョmpreunト テョn continuare.