Mazare Cu Carne De Pui
Sursa Mazare cu carne de pui
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
- 500 g mazare ( noua sau conserva)
- un morcov
- o jumatate ardei gras rosu
- o ceapa
- un cartof
- marar,patrunjel
- 3-4 linguri suc de rosii
- sare, vegeta, piper
- un piept de pui
PREPARARE:
Taiem ceapa marunt si o punem
la inabusit in 3 linguri apa si 3 linguri ulei,
adaugam apoi morcovul ras,
ardeiul tocat cuburi si cartoful
taiat cuburi foarte mici.
In timpul prepararii cartoful se va
topi si va ingrosa putin mancarea.
Cand s-au inmuiat legumele,
se adauga si mazarea.
Se completeaza cu apa calda,
pana se acopera mazarea si se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand boabele de mazare sunt facute se adauga sucul de rosii, mararul
si se potriveste gustul cu sare, piper, vegeta.
Se pune si carnea de pui, taiata fasii lungi
- carne pe care am fiert-o separat in apa cu vegeta.
Se mai lasa sa dea 3-4 clocote si se opreste focul.
Se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.