Mazare Cu Carne De Porc
Sursa Mazare cu carne de porc
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod de preparare:
Se spal? carnea ?i se taie cubule?e. Se cur??? usturoiul ?i se taie m?runt.
Într-o oal?, se pune uleiul la încins, la foc mic, ?i apoi usturoiul la pr?jit, pân? devine auriu.
Se adaug? carnea ?i se las? pu?in la pr?jit pân? se rumene?te. Se toarn? ap? cât s? acopere carnea.
Se adaug? concentratul de ro?ii, maz?rea,
sare, piper ?i se las? la fiert, la foc potrivit.
Dac? maz?rea este din borcan, se adaug? în oal?, doar dup? ce carnea este fiart?,
?i se mai las? împreun? cu celelalte ingrediente s? clocoteasc? aproximativ 10-15 minute.
Se serve?te cald?, ca fel principal.