contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mazare Cu Carne De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
, 3-4 c??ei de usturoi, 75 gr concentrat de ro?ii, ulei, sare, piper.

Mod de preparare:

Se spal? carnea ?i se taie cubule?e. Se cur??? usturoiul ?i se taie m?runt.


 Într-o oal?, se pune uleiul la încins, la foc mic, ?i apoi usturoiul la pr?jit, pân? devine auriu.


 Se adaug? carnea ?i se las? pu?in la pr?jit pân? se rumene?te. Se toarn? ap? cât s? acopere carnea.


Se adaug? concentratul de ro?ii, maz?rea,


 sare, piper ?i se las? la fiert, la foc potrivit.


 Dac? maz?rea este din borcan, se adaug? în oal?, doar dup? ce carnea este fiart?,


?i se mai las? împreun? cu celelalte ingrediente s? clocoteasc? aproximativ 10-15 minute.


 Se serve?te cald?, ca fel principal.

Poft? bun?!
Reteta recomandata de reteteilustrate.blogspot.com