Mazare Cu Aripi De Curcan
articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
- 3 aripi de curcan;
- 2 borcane cu mazare;
- 4 cepe;
- 2 morcovi;
- 2 felii de radacina de telina;
- o ceasca cu sos de rosii;
- ulei pentru calit;
- cimbru, sare, piper.
Cureti, parlesti si speli aripile de curcan. Daca sunt prea mari, le tai in 2. Pui uleiul la incins si calesti bucatile de carne, pe ambele parti. Adaugi o cana cu apa calda si lasi sa se patrunda carnea. Intre timp, cureti, speli si tai cubulete legumele. Verifici carnea sa fie fiarta de jumatate si adaugi legumele si inca o cana cu apa calda. Dupa 15 minute adaugi si mazarea. Lasi sa fiarba 10 minute si adaugi sosul de rosii, cimbrul si potrivesti de sare si piper. Mai lasi sa fiarba 5-10 minute si opresti focul.
Pofta buna!