contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Masina De Spalat Vase – Noul Nostru Ajutor In Bucatarie

articol scris de admin blog blogTJ

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru ca ne place sa gatim si pentru ca apreciem mancarea bine facuta, petrecem mult timp in bucatarie, mai ales acum ca avem o bucatarie noua. Din pacate insa, de fiecare data aparea o problema – vasele murdare.

Acestea nu doar ca eclipsau momentele placute cand admiram si degustam preparatele, dar reprezentau si motive de disputa intre noi. „Cine spala vasele?” era intrebarea care declansa tot timpul dezbateri si negocieri.  Asa ca,  am decis sa ne dotam cu o masina de spalat vase pentru ca timpul petrecut in bucatarie sa fie in totalitate placut.

Cum este? Am ales un model incorporabil, marca Baumatic  (vad ca a aparut si un concurs aici, sa particip si eu), cu latimea de 60 de cm, care poate spala cam 12 seturi. Consuma putina apa (cam 12 litri la un ciclu) si e din clasa energetica A+, dar a contat si faptul ca l-am gasit la pret promotional.

Chiar suntem convinsi ca merita investitia pentru ca am scapat de singura activitate din bucatarie care nu face placere aproape nimanui. Si, contrar unei vorbe pe care am tot auzit-o, nu trebuie sa clatesti vasele inainte de a le pune in masina. Ajunge sa le stergi inainte cu un prosop de hartie pentru a indeparta resturile voluminoase care pot infunda scurgerea.

Gatitul inteligent presupune si o bucatarie care se bucura de evolutia tehnologiei. Voi ce parere aveti?

In curand am sa revin cu poze si cu retete noi.