contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Marinata Pentru Pui - Varianta 2

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


 

Puiul nu e renumit pentru cine stie ce fragezime si se stie ca e fad spre uscat. Si ca sa nu fie asa plictisitor, l-am resuscitat cu o marinata inainte de a-l arunca pe gratar. A iesit asa bun de ziceai ca-i porc :)) pe cuvant!

Pentru 6 pulpe superioare, proaspat dezosate de furnicut, am folosit:
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri Worcestershire
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 30 - 50 ml ulei de masline
  • 5 catei de usturoi pisati
  • o mana de patrunjel proaspat tocat
  • un praf de oregano
  • sare, piper
Le amestecam pe toate, punem puiul intr-o punga/vas, turnam marinata si uitam de ele la frigider cam 3-4 ore.

 

 

 


Articol recomandat de furnicuti.blogspot.com