contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Marinata Pentru Porc La Gratar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


 

Va spuneam ca in weekend am fost la gratar. Si pe sistemul "cea mai buna leguma e porcul", am aruncat si niste piept de porc pe gratar, impreuna cu frigaruile de legume, ofc :))
Nu zic ca simplu n-ar fi fost bun, dar marinat a fost si mai bun si s-a pastrat foarte fraged pana a doua zi, cand l-am terminat. Nemarinat, gratarul mi se pare ca se usuca prea tare, mai ales daca apuca sa se raceasca. Stiu... e rar... dar se intampla :)

Am folosit:
  • o gramada de usturoi - cam 10 catei
  • ulei de masline - 50 ml, poate si mai mult
  • 3 linguri sos Worcestershire
  • 3 linguri otet balsamic
  • 3 linguri sos de soia
  • rosmarin uscat
  • sare, piper
Simplu: pisam usturoiul si il amestecam cu restul ingredientelor; bucatile de porc le punem intr-un bol sau intr-o punga care se inchide ermetic deasupra turnam sosul. Amestecam bine si lasam sa stea vreo 4 ore la frigider.
Bun... foarte bun... pacat ca s-a terminat asa repede :)

 

 


Articol recomandat de furnicuti.blogspot.com