Marbled Brownies
Sursa Marbled Brownies
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 1 ora
Cantiatte : 24 portii
Ingrediente
- 200 gr unt, taiat cubulete
- 150 gr ciocolata cu lapte si Mousse cu praline, rupta in bucatele
- 150 gr ciocolata cu lapte si Mousse cu ciocolata si lichior de visine, rupta in bucatele
- 300 gr ciocolata alba, rupta in bucatele
- 8 oua
- 300 gr zahar
- 200 gr faina
- 60 gr pudra de cacao
- 1 ½ lingurita praf de copt
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 1 lingurita esenta de vanilie
- un praf de sare
Preparare
- Se incinge cuptorul la 180°
- Se topesc impreuna la bain-marie cele doua ciocolate cu lapte impreuna cu 100 gr unt.Separat se topeste ciocolata alba cu 100 gr unt ramas.
- Intr-un vas se amesteca 100 gr faina cu pudra de cacao, ¾ lingurita praf de copt,scortisoara si un praf de sare. Intr-un alt vas se amesteca 100 gr faina cu ¾ lingurita praf de copt si un praf de sare.
- Intr-un bol se mixeaza 4 oua cu 150 gr zahar pana cand incep sa isi mareasca volumul.Se procedeaza la fel cu ouale si zaharul ramas.Intr-unul din bol se incorporeaza ciocolata cu lapte iar in celalalt ciocolata alba si esenta de vanilie.Se inglobeaza apoi in compozitia cu ciocolata cu lapte amestecul de faina cu cacao,iar in celalalt bol se incorporeaza amestecul de faina ramas.Se toarna aluaturile obtinute intr-o forma de copt, alternandu-le, si se da la copt 25-30 minute.