contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mancarica De Pui Cu Vinete Si Galusti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

E ca un <strong>ostropel</strong> asa, combinat cu o idee de mancare rece, dar fiind cu variatie de vinete, nu mi-am permis sa ii dau o denumire dedicata.
ostropel

Dar mai intai, fireste, ca divagam, ca doar nu e blog culinar, am prins in poza singurul baiet care munceste efectiv la program.
El toarna betonul pe bloc (suna a compunere de clasa intai :D )

Slide2

In spiritul dietei la moda, anume paleo, avem si niste oase de vita. De ros.

Slide3

Am facut in paralel vreo patru mancaruri, asa ca mai intai va prezin corcitura de zeama de mancarica (ii zice asa pentru ca e mica, mica), supa de oase de vita si ulei crud de masline, deoarece am primit unul foarte bun.

Slide4

Va povestesc pe scurt si cum am facut mancarica (aia mica, mica). Am fript, sotat, cum vreti sa ii ziceti, niste bucati de pui. Am pus ceapa si usturoi (la ochi, amu daca vreti cantitati le pot aproxima, dar na, stiti deja, e neculinar), o vanata care a stat la scurs cu sare, <a href=”https://aphextwinz.wordpress.com/2015/09/26/liutenita/”>liutenita</a&gt;, am lasat sa ia toate culoare, am stins cu vin alb. Din plin. Galustile le-am facut simple, de faina.

Pe care nu le-am baut, le-am pus la fiert. Si gata.

Slide5

Gata cu galustile, ca s-au pescuit din cratita si a doua zi a trebuit sa mai fac o tura.

Slide6

Ei bine, pe urma facui diverse prostioare, gen hot dog, moment in care mi-a decedat aparatul. M-am culcat in spume, cu somnifere, daca nu as crede ca se repara nu stiu ce as face. Din fericire pentru inima mea slaba de la o vreme, prietena <a href=”http://panseluta-violet.blogspot.ro/”>Pansy</a&gt; mi-a imprumutat un aparat de-al ei.

Prima poza, cu emotii, ne-am imprietenit, muream in crize de pitpalac daca nu puteam poza la cai (asta e alta poveste, aici e cu potoale).

Slide7

Toate pozele ce vor urma sunt facute pentru aparat, am crezut ca o sa imi prind urechile in el, dar Olympus e o sapuniera prietenoasa, asadar poze.

Mancarea romanului.

Slide8

Chip butty

Slide10

Ce mai cade omului in cap.
Slide11

Dintisori. Sau picurata de Salajean.

Slide12

Slide13

Si ultima, inainte sa va arat si ce am comis in parc, un mic dejun de refacere, sa ii zicem Salajean Brekfast.

Slide14

Daca nu va place nimic, sunteti la un click distanta de multe mai bune. rororo