contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mancarica De Pui Cu Legume Si Paste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sau tocanita, sau ghivecel, ma rog, nu stiu cum ii zice, ce stiu e ca pozele sunt facute tarziu in noapte, cele de final, asa ca le scuzati.

Slide1

Trebuia ceva gatit repede, aveam legume primite (ma rog, partial cersite, ca in retetele evreiesti care incep cu: se imprumuta niste rosii, vinete, ardei, ceapa, morcov). Bio marea majoritate. Si cum nimic nu se face mai repede decat carnea de pui si eram in contra timp, pui a fost cu minunatiile de legume.

Slide1

Reteta este una cat se poate de banala, de aia e si buna, am inabusit pulpele, separat am calit legumele (foarte misto vanata alba, carnoasa, seminte putine, dulce), am pus ceva mai multa ceapa decat cea verde din poze, am pus totul impreuna, am adaugat apa si am lasat pe foc.

Slide2

Am pus pastele, am stins focul si am plecat unde aveam treaba, seara cand am ajuns, gateala arata asa:

Slide3

Asa ca am mai pus putina apa si nitel mujdei cu rosii (rosii, usturoi, ulei de masline, apa minerala) si am mai dat cateva clocote. Mmmmbun.

Slide4

Ce prostii am mai facut pentru copii? Frigarui asortate. De legume (ciuperca, dovlecel, ardei, ceapa, vanata, rosie). De pui cu ciuperci (marinata pe baza de lamaie si usturoi) si de porc cu ardei (marinata cu vin alb si un amestec picant de condimente).

Slide5

Pentru fete, salate, pentru restul lumii niste snitele (pane cu fulgi si pesmet din cotlet si parizian din piept).

Slide6

Nu foarte multe pentru o zi de teste, stiu, dar cat poti manca intr-o zi?

Si de final sa va arat o gustarica mistoaca. Marutzul ala, am pus bricheta alaturi, e absolut delicios in micimea lui si a mers de minune cu sandwichul ROM pe care ma jur ca daca l-ar gusta cei de la Oreo ar fi mega invidiosi. Se mictioneaza cu bolta pe Oreo (ca idee e cam acelasi biscuite, net superior, meciul Rom – Oreo castigat prin Ko – rimeaza).

Slide7

Misto gaselnitele astora cu ciocolata Rom in afara de produsul de baza. In rest, cu mult succes de maine ne citim de la mare, daca oi reusi sa pun pe rol nenorocirea aia de wifi. Adicatalea, somn, lene, trandaveala, apa apa baie baie. Simteam nevoia.

rororo