Mancarica Cu Piept De Pui Si Dovlecel
articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un meniu delicios, usor de preparat si plin de vitamine !
1 piept de pui, taiat bucati
1 lingura ulei
1 ceapa, tocata marunt
2 ardei kapia kopti si taiati in fasii
2 dovlecei cruzi, taiati bucati mari
2 catei de usturoi, zdrobiti
O crenguta mica de rozmarin verde
Sare
Piper alb
Punem uleiul la incins intr-o tigaie cu peretii mai inalti. Adaugam bucatile de carne si le calim, cam 5’, pana isi schimba culoarea,
dupa care o scoatem intr-un bol, in locul ei, adaugam ceapa, punem putina sare si piper si o lasam 2-3’, pana devine sticloasa. Punem dovleceii, apoi ardeii, amestecam de cateva ori,
punem si carnea,
complectam cu apa, atat cat sa acopere totul, adaugam crenguta de rozmarin, mai asezonam daca este nevoie,
punem capacul si lasam sa fiarba 25’.
Servim mancarica calda.
Pofta buna!