Mancare De Primavara
Sursa Mancare de primavara
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
6 aripi de pui
2 legaturi de ceapa verde
½ ardei rosu
½ ardei galben
½ ardei portocaliu
½ morcov
2 catei usturoi
150-200 g kaizer
2 linguri bulion
Sare,piper
Marar
faina
Mod de preparare:
Aripioarele de pui se condimenteaza,se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins,apoi se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.
In uleiul ramas se calesc legumele:ceapa taiata mai mare(atat partea alba cat si cea verde),
usturoiul,ardeiul fasii si morcovul rondele.
Dupa ce le-am calit putin adaugam kaizerul taiat bucati, aripioarele si o cana cu apa.
usturoiul,ardeiul fasii si morcovul rondele.
Dupa ce le-am calit putin adaugam kaizerul taiat bucati, aripioarele si o cana cu apa.
Se fierbe inabusit 25 minute,adaugand apa cand este nevoie.Peste 25 minute se pune bulionul si se mai fierbe 10 minute sau pana cand legumele sunt gata.Se condimenteaza si se asezoneaza cu marar.