Mancare De Fasole Verde Cu Mozzarella
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Mancarea asta de fasole verde si cartofi,poate fi facuta si numai cu fasole verde .Imi pare rau dar nu a mai fost timp de poza finala.Am sa revin data viitoare .
INGREDIENTE:
-1 piept mare de pui
-3-4 felii de afumatura (nu e obligatoriu,dar aroma de fum o face mai savuroasa)
-3 catei mari de usturoi
-0,5 kg fasole galbena sau verde
- 4-5 cartofi
-2 legaturi marar
-150 g mozzarella
-parmezan ras
-100 ml vin alb
-sare,piper
MOD DE PREPARARE
-pieptul de pui si bacon-ul se taie fasii si se stropesc cu sos de soia ,apoi se rumenesc intr-o cratita cu frigere fara ulei,sau intr-o cratita normala dar in cazul acesta adaugati putin unt sau ulei.
-dupa ce s-au rumenit adaugati vinul si inabusiti cateva minute,pana ce aroma de alcool dispare.
-carnea se scoate si in sosul ramas se adauga fasolea ,cartofii si daca e nevoie completati cu apa si vin ,sare,piper .Cand legumele sunt aproape fierte adaugati carnea.
-dupa ce ati stins focul adaugati mararul tocat,usturoiul maruntit,mozzarella sau cascaval si parmezanul,puneti capacul si lasati cateva minute sa se topeasca branzeturile.