contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mancare De Fasole Verde Cu Carne

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Timp de preparare:
45 min (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 kg fasole verde
4 cepe
1 morcov potrivit
cateva bucati de telina
2-3 buc ardei gras sau capia(daca aveti mai multe culori este minunat);se poate folosi si ardei congelat sau conservat)
500 g rosii sau 4 linguri pasta de tomate
putin ulei
marar,tarhon dupa gust
sare,piper,condimente dupa gust
Puteti folosi carne de pui,porc sau vitel.Carnea se poate fierbe inainte de a se pune in mancare sau sa se prajeasca si se adauga la final.Daca se fierbe carnea folositi zeama de carne in loc de apa si daca va mai ramane zeama puteti face o supa cu galusti delicioasa sau un pilaf.
Mod de preparare:
Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.
Se pun in cratita cu putin ulei si apa fierbinte sau zeama de carne pentru calire.Cand se inmoaie se adauga fasolea verde proaspata,congelata sau din conserva.Se toarna apa fierbinte sau zeama de carne si se lasa sa fiarba.Cand este aproape fiarta se adauga rosiile curatate de pielita(dupa ce au fost oparite)sau pasta de tomate si o parte din verdeata tocata marunt.Dupa ce s-a fiert se pune sare,piper si alte condimente si restul de verdeata.
Carnea prajita se pune la final si se mai fierb impreuna cateva minute.


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com