contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mancare De Cartofi La Minut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Din seria: ce mai are omul prin camara si congelator ca sa nu sparga fondurile.

Am gasit o punga in congelator pe care scria “porc”, cartofi aveam, clar, mancare de cartofi, ceea ce a si iesit pana la urma. Carnea fiind cu oase si zgarciuri, mai mult de ros, am zis ca deturnez in friptura cu cartofi si ca urmare (si a lenei) intai am fiert o perioada carnea.

Dupa care am deturnat. Am pus cartofii taiati cuburi, ceapa, usturoi, peste carnea fiarta (cu tot cu zeama ei) si am facut un sos din suc de rosii (bio) si pasta de ardei, plus iutzica si o foaie de dafin, am amestecat totul si am uitat la cuptor, nu inainte de a azvarli si o mana de felii de carnati felii peste tot.

Si cand zic uitat, apoi uitat, cartofii fiind sapunari si cu sucul de rosii pus de cruzi, nu s-au sfaramat, carnea a iesit foarte frageda si asta a fost toata “reteta”. Rororo a zis merci de zgarciuri, oricum.

Cat despre cumparaturi, am tot vazut pe bloguri reclama la miezul ala de lapte (ciudat suna) de la Delaco, luai si eu, sa vaz ce e minunea aia, desi e scump.

Mai, rau nu e, are o textura de budinca, panna cotta asa, gustul e foarte neutru, adica e racoroasa, dar cam inodora si vag insipida. Cutia bibilita, cred ca face mai mult ambalajul decat continutul. Nu pot sa spun ca nu e buna, dar nu isi justifica pretul, mi s-a parut exagerat de mult, ceva pe la 7 lei o cutiuta.

Altfel va doresc rororo.