Mancare De Cartofi Cu Smantana Si Pui
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1 piept de pui(~700g)/pupe de pui dezosate/copanele
1 kg cartofi
1 arde rosu/portocaliu
200 g smantana
1 lingurita amidon
Sare,piper
Patrunje/marar
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie cubulete potrivite. Se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, dar sa nu se sfarame.
Pieptul de pui se taie bucati potrivite, se condimenteaza si se pune intr-o tigaie adanca impreuna cu 2-3 lg ulei si fasiile de ardei.
Se rumeneste carnea putin,apoi se adauga cartofii fierti si se amesteca usor pentru a nu se sfarama. Se acopera totul cu 250-300 ml apa si se fierb 7-8 minute impreuna.
Se rumeneste carnea putin,apoi se adauga cartofii fierti si se amesteca usor pentru a nu se sfarama. Se acopera totul cu 250-300 ml apa si se fierb 7-8 minute impreuna.