Mamaliguta Cu Branzica Si Oua La Cuptor By Claudia
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente: 400 g malai, 1 1/4 litri apa, sare, 200 g branza, 100 g unt, 3-4 linguri smantana, 4 oua, 3 linguri de lapte. Pentru prajeala: ficatei, carnita, ce aveti. Ideal e sa le prajiti la ceaun. Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma si se pune un strat subtire de mamaliga. Se intinde usor cu o lingura. Se pune un strat de branza de burduf sau telemea, unt, apoi iarasi mamaliga, smantana, unt. Ultimul strat trebuie sa fie de mamaliga. Ouale se bat cu laptele si putina sare, ca pentru omleta. Puteti sa le lasati si ochiuri, cum doriti. Se toarna peste mamaliga si se presara putina branza si se da la cuptor, pana se rumeneste deasupra. Eu am lasat 25 de minute la 150 de grade pe gratarul de jos. Pofta buna!