Mamaliguta Cremoasa Cu Spanac
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am facut o mamaliguta mai moale, iar separat am calit in putin unt 2 catei de usturoi feliati si o mana de spanac maruntit timp de 405 minute, pana se inmoaie spanacul.
Am turnat peste spanac 2 linguri de smantana lichida si am amestecat tot maglavaisul spanacesc cu mamaliguta. Cu inca niste sare & piper proaspat macinat & parmezan ras deasupra e geniala!
Asta-i tot pe ziua de azi - ma intorc la leneveala, ca tare-i buna intr-o dupa-amiaza de duminica!
Later Edit - am reeditat povestea si am concluzionat ca daca-i pui si niste rosii uscate deasupra e si mai, mult mai buna! Asa ca nu mai stati, go for it! (+ maine-poimaine va povestesc si cum sa faceti singuri rosiile uscate, ca sa va tina de urat la iarna, cand o fi urat si frig si nici picior de rosie gustoasa prin piata ;)