contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Malta 3

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

ca sa fac o scurta paranteza, niciodata nu acceptati excursiile de turma oferite de ghizi la pretul de japca. o masina inchiriata o saptamana iese mai ieftin decat doua excursii. aceeasi ghizi ne-au spus nu cumva sa calcam in gozo (insula mai mica malteza) fara ei ca aia sunt niste nasoi, ne taie cauciucurile, ne bat.

recunosc, cu ceva teama in suflet ne-am imbarcat spre gozo.

din mers un autobuz tipic maltez:

de la imbarcarea pe feribot mi s-a parut ciudat, totul sclipea de curatenie.

nici pe feribot nu se fumeaza nicaieri si sunt camere peste tot asa ca trebuie sa ochiti un unghi mort (ca si cum ati sparge o banca intr-un film cu de niro) ca sa pipati o tigara.

cateva imagini de pe feribot. culmea e ca in gozo era soare spre deosebire de malta. hmm

deja se vede alt aer. era o curatenie nemaipomenita, diferenta intre gozo si malta e ca intr-un orasel german si o periferie bucuresteana. (nu e cu adresa, chiar asa am scris atunci :) )))))

am parcat intr-unul din locurile frumos amenajate, am luat loc la o carciumioara unde era full de lume, chelnerul amabil ne-a condus la un lift catre o terasa, ne-a asezat langa un geam mare si ne-a adus … scrumiere!!

privelistea de la terasa crasmei era cam asta:

diferenta neta si la mancare la preturi daca nu mai mici cam la fel decat in malta asa ca le-am tras mai aproape in poza (aparatul meu inca mai scotea apa cand ii deschideam obiectivul )

antipasti

salata cu creveti

un peste local si carne

crabus ucisus (mereu uit daca e de norvegia sau alaska)

ossobuco de miel

soldateiii :D

priveliste de pe terasa

adevaratele distractii erau in fata hotelului de seara pana spre dimineata cu englezii si nemtii si cu show permanent si mistouri de nu se poate, chestie pe care am adoptat-o si in noaptea de revelion, ne-am mictionat pe 85 de euro de om masa oficiala atat de prost organizata incat nu vreau sa imi amintesc si ne-am strans la coltisorul nostru.

nu pot sa va zic cat de imputiti erau, nu strangeau pahare, chistoace, ma rog ce mai da omul vesel pe langa masa decat dupa doua zile si atunci poate din greseala.

va urma grota albastra, rororo.