Magic Bar
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Este un dulce extrem de simplu de facut.
Se aseaza ingredientele unele peste altele, se umezesc cu lapte condensat, se coc pentru cateva minute si gata.
Tava de aproximativ 33x21cm
Straturile prajiturii sunt urmatoarele:
150g biscuiti macinati+ 100g unt topit se amesteca (am folosit robotul de bucatarie), se intinde amestecul intr-o tava
100g nuca de cocos neindulcita
100-150g ciocolata amaruie taiata bucati (folositi un cutit cu lama zimtata, merge minunat de repede)
100g ciocolata alba (optional)
100g miez de nuca tocat grosier
300ml lapte condensat indulcit (o conserva)
Se coace pt 20-25 de minute la 375F (cuptorul incalzit in prealabil) sau pana s-a rumenit usor. Se taie cand s-a racit.
Am facut-o si cu arahide-n ciocolata, nuca de cocos era penultimul strat si desi e o varianta simpatica, cea afisata astazi pe pasi, mi-a placut mai mult :)