contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Macrou La Cuptor Cu Sos De Usturoi Si Patrunjel - Varianta Dietetica

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Macroul ramane un peste foarte gustos  si usor de facut.
Fata de reteta precedenta  de  MACROU LA CUPTOR, de data aceasta  am inlocuit folia de aluminiu cu hartie de copt si am eliminat total uleiul.
In rest, la fel : pestele, curatat , se aseaza in tava pe rondele de ceapa rosie, se presara cu condimente ( am avut facute in casa din legume uscate, piper, curry, sare, rozmarin, usturoi pudra  si marar   uscat ) , deasupra se pun feliute de ceapa si se acopera cu hartie de copt.
Se da la cuptor pentru 45 de minute , la foc mare.
Alaturi , un delicios sos de usturoi cu patrunjel verde : usturoiul, bine maruntit impreuna cu patrunjelul si putina sare (eu l-am pus in blender)  si apoi cu apa  rece.
Iese excelent la gust si insoteste tare bine pestele.
Poftit la o  potie, este delicios pestele !
Pentru azi, tuturor care  au nume de floare, le daruiesc primul buchet de flori de anul acesta, din gradina mea