Macrou La Cuptor Cu Sos De Usturoi Si Patrunjel - Varianta Dietetica
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Macroul ramane un peste foarte gustos si usor de facut.
Fata de reteta precedenta de MACROU LA CUPTOR, de data aceasta am inlocuit folia de aluminiu cu hartie de copt si am eliminat total uleiul.
In rest, la fel : pestele, curatat , se aseaza in tava pe rondele de ceapa rosie, se presara cu condimente ( am avut facute in casa din legume uscate, piper, curry, sare, rozmarin, usturoi pudra si marar uscat ) , deasupra se pun feliute de ceapa si se acopera cu hartie de copt.
Se da la cuptor pentru 45 de minute , la foc mare.
Alaturi , un delicios sos de usturoi cu patrunjel verde : usturoiul, bine maruntit impreuna cu patrunjelul si putina sare (eu l-am pus in blender) si apoi cu apa rece.
Iese excelent la gust si insoteste tare bine pestele.
Poftit la o potie, este delicios pestele !
Pentru azi, tuturor care au nume de floare, le daruiesc primul buchet de flori de anul acesta, din gradina mea