Macrou In Sos De Rosii Si Usturoi
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Macroul ramane preferatul nostru , are un gust deosebit , asa ca, am dezghetat o punga cu peste si am curatat totul ca la carte
Separat, 3 cepe mari, le-am tocat marunt si le-am pus la calit intr-o lingura de ulei de masline
peste care am rasturnat un borcan de ardei cu rosii si o jumatate de litru de bulion.
Am pus o mana zdravana de leustean taiat, sare, piper, o lingurita de turmeric (curcuma) , praf de chili si 2 foi de dafin.
A dat un clocot, si am pus pestele intreg
A fiert la foc potrivit pret de 15 minute, am luat de pe foc si am adaugat vreo 10 catei de usturoi taiati marunt dupa care am acoperit si am lasat la racit.
S-a cam jumulit pestele de la fiertul pe soba si nu in cuptor insa am redus timpul de gatit si finalul a fost perfect.