Macrou Cu Sos La Cuptor
Sursa Macrou cu sos la cuptor
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pestele este o mincare frecventa in casa noastra, ne place mult si de aceea il gatim saptaminal.
Se calesc trei cepe taiate marunt, se adauga 2 ardei grasi rosii taiati in cubulete, 750 ml de suc de rosii si apoi condimentele (sare, piper, curry, chili, foi de dafin)
Dupa ce a dat un clocot, se pune pestele ( 1 kg de macrou) taiat in bucati cam de 4-5 cm grosime si se rastoarna totul intr-un vas ceramic, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 25 de minute.
Se scoate folia, se mai lasa 5 minute in cuptor dupa care se scoate si se presara patrunjelul verde tocat.
Alaturi, un pilaf de orez picant este grozav!