Macrou Cu Sos De Ciuperci
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
-4 trunchiuri de macrou
-500 g ciuperci
-50 g unt
-1 lingura faina
-1 cana supa/apa
-3 linguri vin alb
-1 lamaie
-sare,piper,patrunjel
Mod de preparare:
Ciupercile se calesc in unt,apoi se adauga 1/2 din cantitatea de apa si se lasa la fiert.Separat se rumeneste faina in 2 linguri de ulei si cand devine aurie se stinge cu restul de apa.Adauga acest sos peste ciuperci impreuna cu vinul,sare si piper.Mai lasa la fiert 10 min.Pestele se spala,se taie,se tavaleste prin faina si se frige in ulei incins.Cand pestele este gata se toarna peste el sosul de ciuperci si serveste cald cu patrunjel.
POFTA BUNA!!