Macrou Afumat
Sursa MACROU AFUMAT
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
26 buc. macrou congelat
sare fina dupa gust
ulei pentru uns pestii la final
Mod de preparare:
Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior .
Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior.
Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior.
Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte,dupa care se afuma . Noi i-am tinut la afumat cca . 8 ore la foc mic.
Dupa afumare i-am agatat din nou pe balcon o noapte,iar apoi i-am uns cu putin ulei si i-am impachetat in folie pentru alimente pentru a nu se usca.