Macaroane Cu Vita Si Cuperci In Sos De Vin
articol scris de Brindusa blog brindusascheaua.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru 4 persoane
- 600 g fleica de vitel, taiata cubulete
- 1 lingura de faina
- 4 cepe, taiate nu foarte mic
- 4 catei de usturoi, taiati mic
- 400 g ciuperci (eu am avut congelate)
- 15 g unt
- un pahar vin rosu
- 3 linguri pasta de tomate
- 1 pahar supa de pui (sau apa)
- 1 fir de rozmarin (sau 1/2 lingurita rozmarin)
- sare, piper dupa gust
- 1 pachet de macaroane fierte in apa cu sare
Cum se face:
- Presara carnea cu faina (carnea sa fie uscata, fara zeama). Amesteca putin
- In cratita topeste untul. Da focul mai mare. Pune carnea. Cand s-a aurit pe o parte intoarce-o sa se faca si pe celelalte parti.